• + 48 12 681 43 00
Twój koszyk jest pusty
polski English Deutsch
Szybki kontakt

41/362 00 65 lub 41/361 23 7541/362 00 65 lub 41/361 23 75

Napisz wiadomośćNapisz wiadomość

KontaktKontakt

Polityka prywatności


Sklep internetowy www.sklep.kieltech.pl to zakupy bezpieczne. Niniejsza polityka prywatności
określa podstawowe zasady gromadzenia, przetwarzania oraz wykorzystywania danych
osobowych pozyskanych od Państwa przez nasz sklep internetowy prowadzony pod adresem
www.sklep.kieltech.pl.

Podczas zakupów w naszym sklepie zapewniamy:
1) Poufność
2) Bezpieczeństwo
3) Zgodność z prawem

Polityka prywatności

Sklep www.sklep.kieltech.pl przestrzega zasady ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29
sierpnia 1997r. oraz ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002r.

Mailing marketingowy

Osobom, które zarejestrowały się w naszym sklepie internetowym zastrzegamy sobie prawo do
wysyłania niezapowiedzianych wiadomości e-mailowych e-mailing może zawierać informacje
dotyczące promocji, rabatów, jak i nowości w ofercie.
Dokładamy wszelkich starań, aby wysyłane dl naszych Klientów wiadomości nie były uciążliwe.
Staramy się ograniczać ich objętość i wysyłamy je tylko w razie konieczności.
Po dokonaniu transakcji zakupu towaru w naszym sklepie nasi Klienci otrzymują od nas e-maile
bieżącego statusu transakcji.

Ciasteczka (cookies)

Do obsługi sesji klienckich w sklepie używamy plików cookies. Zaznaczmy, iż pliki cookies nie
przechowują danych pozwalających na identyfikację odwiedzającego nasz sklep. Operacja ta
sprowadza się jedynie do identyfikacji sesji Klienta. W czasie wizyty w naszym sklepie internetowym
automatycznie gromadzą się informacje, które dotyczą adresu IP komputera, dane dotyczące
przeglądarki odwiedzającego, typu systemu operacyjnego, liczbie obejrzanych stron, czasie wizyty
oraz w jaki sposób Klient do nas trafił.

Newsletter

Warunkiem otrzymania newslettera jest wpisanie adresu e-mail w formularzu, który automatycznie
zostanie dodany do listy mailingowej. Każdy z użytkowników systemu newsletter ma prawo
w dowolnym momencie zmienić lub usunąć swoje dane. Dane użytkowników zarejestrowanych
w systemie newsletter wykorzystujemy jedynie w celach wysyłania informacji o sklepie w postaci
wiadomości e-mail. Nie przekazujemy danych identyfikacyjnych osobom trzecim.
Podanie danych osobowych oraz zgoda na ich przetwarzanie są dobrowolne. Wszelkie przekazane
nam dane osobowe są przetwarzane wyłącznie w zakresie i celu, na jaki wyraziłeś zgodę. Niepodanie
wymaganych danych spowoduje jednakże niemożność zrealizowania Twojego zamówienia.
Należy pamiętać, iż w każdej chwili nasi Klienci mają prawo do aktualizacji lub całkowitego usunięcia
swoich danych osobowych. Można to zrobić samodzielnie, jak i korzystając z naszej pomocy, której w
razie potrzeby udzielimy.

Zastrzeżenia

Sklep www.sklep.kieltech.pl zastrzega sobie prawo do zmiany niniejszej polityki prywatności.
Sklep internetowy www.sklep.kieltech.pl powstał we współpracy z firmą COMARCH. Opiera się on
o bezpieczny schemat sklepu, który został zaprojektowany przez doświadczonych programistów.
Dokładamy wszelkich starań, aby nasi Klienci mieli gwarancję bezpieczeństwa dotyczącą jakości
towarów oraz terminów dostawy. Sprzedajemy produkty renomowanych producentów. Każdy
zakupiony w naszym sklepie produkt posiada gwarancję producenta.

Kontakt

PPU KIEL-TECH Sp. z o.o.
ul. Jana Karskiego 2
25- 214 Kielce

tel./fax: +48(41) 362 00 65
 +48(41) 361 23 75
 kom. 608-305-467

kontakt e-mail: sklep@kieltech.pl

© Comarch SA 2017. All rights reserved Powered by Comarch e-Sklep ®